پاکبانان ایلام در شب‌های ناآرام بی‌وقفه کار کردند تا خیابان‌ها پاک و آماده روز بعد باشند. مهدی مظفری از این تلاش‌های بی‌صدا و دشوار روایت می‌ کند.

ایلام

همشهری‌آنلاین: مهدی مظفری ۳۸ ساله و کارگر خدمات شهری ایلام ۵ سال سابقه کار دارد؛ او یکی از همان نیروهایی است که در شب‌های ملتهب شهر، بی‌صدا در خیابان‌ ها ماندند تا شهر پیش از روشن شدن هوا پاک شود. او از شب‌هایی می‌گوید که شهر باید بدون نشانی از ناآرامی‌ها به صبح می رسید.

مظفری در گفت‌وگو با همشهری‌ از آن شب و روزهایی پرالتهاب روایت می‌کند: «تا نزدیک صبح در شهر بودم. در آن شب‌ها شاهد آتش‌سوزی بانک ‌ها، تخریب خودروها، واژگونی و آتش زدن مخازن زباله و حتی آتش زدن ماشین‌های آتش نشانی بودم.»

او در گفت‌وگو با همشهری‌آنلاین می‌افزاید: «شاید ماموریت پاکبانان به ویژه در ایام ناآرامی ساده به نظر می‌رسید، اما مهیا کردن شهر برای روزهایی که زندگی باید ادامه پیدا می‌کرد، کار سنگینی بود که خاطر مردم شهرم سختی آن را به جان خریدم. من و دیگر کارگران خدمات شهری باید رد خشونت و تخریب را پیش از آنکه شهروندان از خواب بیدار شوند، پاک می‌کردیم. مردم در ساعت‌های اولیه صبح وقتی وارد خیابان می‌شدند، باید این ‌طور به نظر می‌رسید که اتفاقی نیفتاده است. باید کف کوچه‌ها و خیابان‌های ایلام از خرده شیشه‌ها و زباله‌های بیرون ریخته شده از مخازن تمیز می‌ شد.»

این پاکبان ایلامی می‌گوید: «در کنار نیروهای انتظامی و دستگاه‌های امنیتی، مجموعه‌های خدمات‌رسان از شهرداری تا بیمارستان ها و مراکز بهداشت، در آماده‌باش کامل بودیم. حضور پاکبانان شاید در این روزها کمتر دیده شد اما نقش هکارانم در بازگشت شهر به حالت عادی واقعا حیاتی بود.»

این پاکبان ۳۸ ساله ایلامی که مدرک کارشناسی ارشد رشته صنایع دارد، تلخ‌ ترین بخش این روزها را به غیر از آسیب به اماکن و خودروهای خدمات رسان هزینه‌های گزافی می داند که در نهایت بر دوش مردم افتاد: «آنطور که استاندار ایلام اعلام کرده، حدود ۱۷۰۰ میلیارد تومان خسارت به استان وارد شده است. این فقط یک عدد نیست، ریال به ریال آن فردا باید برای بازسازی شهر هزینه شود.»

کد خبر 1011558
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha